Novinky restaurace

7. – 8. 4. Jarní labužnické hody

7. - 8. 4. Jarní labužnické hody
20. Bře / 2018 Luděk Sofka

Selátko, křepelka, candát či jehňěčí – to je oč tu běží.

Přijďte s námi přivítat jaro a ochutnejte to nejlepší, co nám příroda v tomto období nabízí. Uzená selečí kýta, jehněčí medailonky, nadívané křepelky, králík či candát – to vše v té nejčerstvější formě přichystáme právě pro Vás.

Co pro Vás připravíme?

Předkrm
70g Uzená selečí kýta připravovaná na bukovém dřevě, nakrájená na plátky se smetanovým křenem a chlebem 69,-

Polévka
Silný slepičí vývar se zeleninou, nudlemi a masem 39,-
Hráškový krém se smaženým hráškem 49,-

Hlavní chod
1ks (cca 200g s.k.) Nadívaná pečená křepelka na smetanovém pórku s mačkanými brambory a jarní cibulkou 269,-
150g Filet z candáta opečený na másle s vařenými brambory a trhaným salátkem 269,-
1ks (cca 220g s.k.) Špikované králičí stehno ve slaninovém kabátku s hořčičnou omáčkou a vařenými brambory 179,-
150g Jehněčí medailonky na omáčce z arónie s mačkanými brambory s jarní cibulkou 219,-
200g Jehněčí kofty (mleté jehněčí na špejli) s pikantní studenou rajčatovou omáčkou s koriandrem, rozpečená křupavá bagetka
350g Římský salát s křepelčími vejci, rajčaty a krůtími plátky 159,-
200g Krůtí roláda plněná špenátem a vejci s bramborovou kaší 185,-

Klasické menu
150g Svíčková na smetaně s karlovarskými knedlíky 139,-
150g Hovězí guláš pikantní s houskovými knedlíky 125,-
150g Smažený kuřecí řízek se šťouchanými brambory  149,- Kč

Dezert
Vanilková zmrzlina s jeřabinovým přelivem a karamelem 69,-
Limetový sorbet se šlehačkou 69,-

Speciality, které budete jinde jen těžko hledat. Rezervujte si místo v naší restauraci co nejdříve, určitě bude o co stát.

Rezervace jsou možné na telefonu 585 385 005 nebo emailu info@restauracefojtstvi.cz

Poslední aktuality:


22. Bře / 2018
Zimní svatba all inclusive 69.900,- Kč
Uspořádejte svatbu v období od listopadu 2018 do února 2019 a ušetřete 25%. A navíc, vše...

20. Bře / 2018
7. – 8. 4. Jarní labužnické hody
Selátko, křepelka, candát či jehňěčí – to je oč tu běží. Přijďte s námi...

Dnes nabízíme:


Menu Středa 25.4.2018
Kapustová s brambory, 1)Kuřecí rizoto se zeleninou, sypané sýrem, okurek, 2) Grilovaný...